Peitot

Valitsenko Villa- vai Luomupuuvillapeiton?

Lähtökohtaisesti suosittelemme aina villapeittoa.
Villan ominaisuudet ovat monipuolisemmat ja se on tuntumaltaan kuohkeampi.

Mikä on Levon-peiton ja Huoma-peiton ero?

Levon-peiton villan alkuperämaa on Ranska, Huoma-peiton Suomi.
Pyrimme jatkuvasti siirtymään enemmän ja enemmän Suomivillan käyttöön sen ekologisuuden vuoksi.

Ohut vai Vahva peitto?

Ohuet villapeitot ovat yleisin valinta, kun haussa on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva peitto. Vahvat villapeitot ovat erinomainen valinta, kun etsit paksua ja kuohkeaa peittoa, jonka luontainen paino rauhoittaa kehoa.

Saako painopeittoa painavampana?

Ei. Painopeittomme materiaali on luomupuuvilla, joka on luontaisesti raskas materiaali, mutta silti hengittävä. Painon lisäksi, luonnonmateriaaleista valmistetun painopeiton teho perustuu ennen kaikkea materiaalin luontaiseen kykyyn rauhoittaa kehoa.

Sopivatko tuotteenne talvikylmälle mökille?

Kyllä. Kaikki luonnonmateriaalimme kestävät hyvin lämpötilan ja kosteuden vaihtelut. Peitot ja tyynyt on hyvä säilyttää talven yli tuotteiden mukana tulevassa kangaskassissa.

Luomu- ja Futonpatjat

Pääseekö patjoja kokeilemaan?

Kyllä. Lähimmän näyttelytilan löydät täältä

Löytyvätkö kaikki tuotteet näyttelytiloista?

Kaikki patjat ja paksut petauspatjamme löytyvät kaikista näyttelytiloista kattavasti. Yksittäisten tuotteiden kokeilumahdollisuuden varmistamiseksi sekä esittelyajan varaamiseksi suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan näyttelytilaasi.

Saako tuotteita ostettua näyttelytilasta?

Ei. Näyttelytiloissa pääset tutustumaan tuotteisiimme, mutta tilaukset tehdään aina suoraan verkkokaupan kautta.

Mikä patja lapselle?

Mikäli etsit lapselle täysimittaista (+80cm leveää) patjaa suosittelemme joko Hyssy-futonpatjaa tai Pehku-luomupatjaa. Ne ovat sopivan jämäkkiä sekä erittäin pitkäikäisiä. Kun lapsi kasvaa, voi patjan päälle hankkia paksun petauspatjan tarpeen mukaan.

Petauspatjat

Sopivatko Petauspatjanne normaalien runko-/joustinpatjojen päälle?

Kyllä. Kaikki Petauspatjamme ovat paksuja, mallista riippuen 5-9 cm korkeita. Petauspatjat eristävät sinut keinokuituisesta patjasta ja parantavat näin nukkumismukavuutta. Suosittelemme tähän Huoma- tai Pörhö petauspatjaa.

Tarvitsenko Petauspatjan Futonin päälle?

Et välttämättä. Ylellisillä petauspatjoillamme viimeistelet nukkumismukavuuden. Suosittelemme aina petauspatjaa patjan päälle mutta kaikki eivät koe tätä tarpeelliseksi. Petauspatjan voi aina hankkia jälkikäteen ja autamme mielellämme oikean mallin valitsemisessa.

Sopivatko Petauspatjanne veneeseen?

Kyllä. Ole yhteydessä asiakaspalvelu@villajapeite.fi.
Kaikenmuotoiset mittatilaustyöt onnistuvat.

Mitä eroa on Levon vs. Huoma Petauspatjalla?

Villan alkuperämaa. Huoma-tuotesarja on sydänprojektimme. Suomalaisen lampaan villasta päätyy jätteeksi noin 50% vuosittain ja me haluamme omalta osaltamme edistää tämän erinomaisen ja kotimaisen raaka-aineen hyötykäyttöä. Tuotteiden ominaisuuksissa ei ole eroa. Huoma on ekologisempi vaihtoehto sekä tukee kotimaisia lampureita. Levon petauspatjan villan alkuperämaa on Ranska. Erittäin korkealaatuinen tuottaja sekä eettinen tuotantoprosessi. Kaikki villamme on mulesing-vapaata.