Usein Kysytyt Kysymykset

Peitot

Lähtökohtaisesti suosittelemme aina villapeittoa. Villan ominaisuudet ovat monipuolisemmat ja se on tuntumaltaan kuohkeampi.

Villanpeiton villan alkuperämaa on Ranska, Suomivillapeiton Suomi. Pyrimme jatkuvasti siirtymään enemmän ja enemmän Suomivillan käyttöön sen ekologisuuden vuoksi.

Ohuet villapeitot ovat yleisin valinta, kun haussa on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva peitto. Vahvat villapeitot ovat erinomainen valinta, kun etsit paksua ja kuohkeaa peittoa, jonka luontainen paino rauhoittaa kehoa.

Ei. Painopeittomme materiaali on luomupuuvilla, joka on luontaisesti raskas materiaali, mutta silti hengittävä. Painon lisäksi, luonnonmateriaaleista valmistetun painopeiton teho perustuu ennen kaikkea materiaalin luontaiseen kykyyn rauhoittaa kehoa.

Futon-patjat

Kyllä. Lähimmän näyttelytilan löydät täältä

Kaikki Futon-patjat ja Paksut petauspatjamme löytyvät kaikista näyttelytiloista kattavasti. Yksittäisten tuotteiden kokeilumahdollisuuden varmistamiseksi sekä esittelyajan varaamiseksi suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan näyttelytilaasi.

Ei. Näyttelytiloissa pääset tutustumaan tuotteisiimme, mutta tilaukset tehdään aina suoraan verkkokaupan kautta.

Mikäli etsit lapselle täysimittaista (+80cm leveää) patjaa suosittelemme joko Villa-Kookos - tai Villa Luonnonkumi 2 Futonia. Ne ovat sopivan jämäkkiä sekä erittäin pitkäikäisiä. Kun lapsi kasvaa, voi patjan päälle hankkia Paksun Petauspatjan tarpeen mukaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Autamme mielellämme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja valinnoissa. Siirry yhteydenottolomakkeeseen.