Usein Kysytyt Kysymykset

Peitot

Lähtökohtaisesti suosittelemme aina villapeittoa. Villan ominaisuudet ovat monipuolisemmat ja se on tuntumaltaan kuohkeampi.

Villanpeiton villan alkuperämaa on Ranska, Suomivillapeiton Suomi. Pyrimme jatkuvasti siirtymään enemmän ja enemmän Suomivillan käyttöön sen ekologisuuden vuoksi.

Ohuet villapeitot ovat yleisin valinta, kun haussa on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva peitto. Vahvat villapeitot ovat erinomainen valinta, kun etsit paksua ja kuohkeaa peittoa, jonka luontainen paino rauhoittaa kehoa.

Ei. Painopeittomme materiaali on luomupuuvilla, joka on luontaisesti raskas materiaali, mutta silti hengittävä. Painon lisäksi, luonnonmateriaaleista valmistetun painopeiton teho perustuu ennen kaikkea materiaalin luontaiseen kykyyn rauhoittaa kehoa.

Kyllä. Kaikki luonnonmateriaalimme kestävät hyvin lämpötilan ja kosteuden vaihtelut. Peitot ja tyynyt on hyvä säilyttää talven yli  tuotteiden mukana tulevassa kangaskassissa.

Futon-patjat

Kyllä. Lähimmän näyttelytilan löydät täältä

Kaikki Futon-patjat ja Paksut petauspatjamme löytyvät kaikista näyttelytiloista kattavasti. Yksittäisten tuotteiden kokeilumahdollisuuden varmistamiseksi sekä esittelyajan varaamiseksi suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan näyttelytilaasi.

Ei. Näyttelytiloissa pääset tutustumaan tuotteisiimme, mutta tilaukset tehdään aina suoraan verkkokaupan kautta.

Mikäli etsit lapselle täysimittaista (+80cm leveää) patjaa suosittelemme joko Villa-Kookos - tai Villa Luonnonkumi 2 Futonia. Ne ovat sopivan jämäkkiä sekä erittäin pitkäikäisiä. Kun lapsi kasvaa, voi patjan päälle hankkia Paksun Petauspatjan tarpeen mukaan.

Petauspatjat

Kyllä. Kaikki Petauspatjamme ovat paksuja, mallista riippuen 5-9 cm korkeita. Petauspatjat eristävät sinut keinokuituisesta patjasta ja parantavat näin nukkumismukavuutta. Suosittelemme tähän: Paksua Suomivilla Petauspatjaa tai Hevosenjouhi Petauspatjaa.

Et välttämättä. Ylellisillä Petauspatjoillamme viimeistelet nukkumismukavuuden. Suosittelemme aina Petauspatjaa Futonin päälle mutta kaikki eivät koe tätä tarpeelliseksi. Petauspatjan voi aina hankkia jälkikäteen ja autamme mielellämme oikean mallin valitsemisessa.

Kyllä. Ole yhteydessä asiakaspalvelu@villajapeite.fi. Kaiken muotoiset mittatilaustyöt onnistuvat.

Villan alkuperämaa. Suomivilla on sydänprojektimme. Suomalaisen lampaan villasta päätyy jätteeksi noin 50% vuosittain ja me haluamme omalta osaltamme edistää tämän erinomaisen ja kotimaisen raaka-aineen hyötykäyttöä. Tuotteiden ominaisuuksissa ei ole eroa. Suomivilla on ekologisempi vaihtoehto sekä tukee kotimaisia lampureita. Paksun Villa Petauspatjan villan alkuperämaa on Ranska. Erittäin korkealaatuinen tuottaja sekä eettinen tuotantoprosessi. Kaikki villamme on mulesing-vapaata.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Autamme mielellämme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja valinnoissa. Siirry yhteydenottolomakkeeseen.